İZMİR / KARABAĞLAR - Katip Çelebi Ortaokulu

Katip Çelebi Ortaokulu

katipcelebiortaokulu1gmail.com
Adres
VATAN MAH. 9089/1 SK. ŞEHİT ERKAN ÖZCAN LISESİ BLOK NO 1 İÇ KAPI NO B1 KARABAĞLAR / İZMİR
Vizyon
Katip Çelebi Ortaokulu olarak bizler; Toplam kalite yönetiminin,eğitimindeki kaliteyi harekete geçmesi ivmesini kullanarak,çevremize ve ülkemizin geleceğine ışık tutacak,aydın,dinamik Türk neslini yetiştirmektir.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli ve ahlaki değerleri benimseyen, eğitim ve öğretimde toplum ve müşteri memnuniyetini esas alan, değişime açık, sorumlu dünya çapında belirlenmiş kalite seviyesine uygun genç nesillerin yetişmesini sağlamak.
Ulaşım
Vatan, 9089/1. Sk. No:1, 35160 Karabağlar/İzmir Konaktan kalkan 19 numaralı Şehitler otobüsünü kullanarak okulumuzun yakınında inebilirsiniz.
Servis mevcuttur
Karabağlar/İZMİR
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İzmir Büyükşehir Belediyesi sınırlarında bulunan Karabağlar İlçesinde, Karabağlar Kaymakamlığına 3 km, Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine 1,5 km uzaklıktadır.
Taekwondo